• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Springkussen huren

Bij TimTom Events kunt u voor de laagste prijs uw springkussen huren. Kunt u ergens anders het springkussen huren voor een lagere prijs, meldt het ons en wij passen de prijs aan. Hiermee willen wij u garanderen dat u bij TimTom Events altijd de laagste prijs hebt. Een springkussen huren van ons kan in alle soorten en maten. Enkele modellen zijn:

Met een springkussen huren van TimTom Events houdt u iedere keer een topevenement. Wilt u een bepaald type springkussen huren? Kijk in ons assortiment. Een springkussen huren kan eenvoudig en snel. U vraagt een offerte aan via onze webshop en wij nemen contact met u op.

Springkussen huren voor alle evenementen

TimTom Attractieverhuur zorgt er voor dat u een springkussen huren kunt op verschillende evenementen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en ook in België. Enkele evenementen waarvoor onze klanten een springkussen huren zijn:

 • Bedrijfsevenementen
 • Teambuildings evenementen
 • Zeskamp
 • Beurzen
 • Jaarmarkten
 • Sportstimuleringsevenementen

Maar natuurlijk zijn evenementen van allerlei mogelijk. Op onze site hebben wij filmpjes staan van onze producten in gebruiken. Voordat u een springkussen huren gaat, kunt u alles in werking zien. Wilt u een bepaald type springkussen huren, maar kunt u deze niet terug vinden op onze website? Meldt het ons dan en wij gaan op zoek naar een passende oplossing voor u.

Service van Tim en Tom

Wij zorgen er voor dat wij een heldere website onderhouden waar alles up-to-date is. Hier vindt u informatie over bijvoorbeeld een springkussen huren, maar ook over ons aanbod van assortimenten zoals zeskampen, lasergames en meer. Heeft u vragen of opmerkingen aan ons? Wij staan voor u klaar.  Tom kunt u bereiken op 06 24 65 65 94. Nemen wij onze telefoon even niet op? Stuur dan een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een springkussen huren doe je bij TimTom Events.

You can select 5 products only