• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Speelparadijs

Uw eigen speelparadijs creëren voor kinderfeestjes en dergelijke? TimTomEvents staat voor u klaar. Wij bieden altijd het leukste speelparadijs voor alle kinderactiviteiten. Met een speelparadijs van TimTomEvents kunt u er van uitgaan dat alle kinderen 100 % plezier zullen hebben. Wij hebben de leukste attracties in huis en bieden daarvoor de laagste prijs met de beste service. Op onze site vindt u enkele geweldige voorbeelden. Ook kunt u terecht voor alle vragen en informatie die u nodig hebt voor het huren van een speelparadijs. Van het aanvragen van een offerte tot de diensten rondom uw speelparadijs.

Hoe haal ik het speelparadijs in huis?

Een speelparadijs huren van ons is in essentie eenvoudig, maar stelt u wel het juiste speelparadijs voor de activiteit samen? In onze site staan tal van mogelijkheden en keuzes voor de activiteiten die u zoekt. Wat voor soort speelparadijs u ook samen stelt en voor welke doelgroep het bedoeld is, wij hebben het in huis. Onze website is eenvoudig ingericht en u vindt de juiste attracties voor het speelparadijs dat u zoekt. Bij alle attracties hebben wij een leeftijdsindicatie staan en een uitleg van de attractie. Daarnaast bieden wij u bij de meeste attracties verschillende opties met betrekking tot de bezorging:

 • Zelf afhalen
 • Bezorging en ophalen
 • Bezorging en plaatsing
 • Totaalpakket

Bij alle opties staat een uitleg. Op deze manier haalt u altijd het speelparadijs in huis volgens uw wensen.

Vragen en opmerkingen

U vindt niet de juiste attracties voor uw speelparadijs of u hebt andere vragen en/of opmerkingen? Wij proberen u via onze site goed van dienst te staan. Daarom zetten wij zoveel mogelijk informatie over onze activiteiten online. Maar uiteraard staan wij u ook persoonlijk te woord. Bel Tim op 06 48 34 32 63 of Tom 06 24 65 65 94. Wanneer wij even niet bereikbaar zijn, kunt u altijd een mailtje sturen naar info@attractieverhuurTimTom.nl. Wij geven u zo snel mogelijk antwoord. De leukste activiteiten vindt u op TimTomEvents.

You can select 5 products only