• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Rodeostier

Een gewilde topactiviteit bij TimTom is de rodeostier. Onze rodeostier is altijd een attractie die veel bekijks trekt en waar u gegarandeerd bent van plezier. Op onze site vindt u verschillende foto’s en een filmpje van onze rodeostier. Hier ziet u de rodeostier in gebruik bij één van onze klanten. Het verhuur van deze topattractie kan bij TimTom altijd voor de laagst mogelijke prijs. Dat garanderen wij u. Vindt u dezelfde attractie ergens anders goedkoper? Vertel het aan ons en wij vinden een oplossing. Op de site vindt u ook nog mogelijkheden om korting te krijgen door het beoordelen van de rodeostier. Op veel andere attracties is dit ook mogelijk. Kijk verder op de site voor alle mogelijkheden hiervoor.

De rodeostier: een bron van plezier

Het concept van de rodeostier is eenvoudig: blijf zo lang mogelijk zitten. Maar de uitvoering blijkt lastiger dan de uitleg. Op ons filmpje is dat goed te zien, tot hilariteit van omstanders. Dit maakt de rodeostier tot een leuke en lastige uitdaging waar altijd animo voor is. De opzet en afbouw doen wij voor u zodat alles binnen een handomdraai klaar is. Niets staat u in de weg om de uitdaging met onze attractie aan te gaan. Durft u het aan? Met het huren van een rodeostier van TimTom kunt u uitgaan van:

 • 100% Plezier
 • De laagste prijs
 • Uitstekende kwaliteit
 • Goede service

De website

Wilt u een rodeostier voor uw evenement? Op onze website kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Laat ons horen wat uw voorkeuren zijn en wij zorgen er voor dat wij u een goed voorstel doen. Naast onze rodeostier hebben wij nog tal van andere gave attracties waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Kijk hiervoor op de site. Hebt u vooraf nog een aantal vragen aan ons? Laat het weten. Tim is bereikbaar op 06 48 34 32 63 en Tom op 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op? Stuur ons dan een mailtje: info@attractieverhuurtimtom.nl. Wij staan klaar voor uw activiteiten.

You can select 5 products only