• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Lasergamen

Lasergamen staat als spel al jaren aan de top van gezamenlijke activiteiten bij TimTomEvents. Hoe futuristisch lasergamen in eerste instantie bedoeld was, inmiddels is het een klassiek begrip bij vriendengroepen en bedrijfsuitjes. Het blijft een fantastisch spel dat razend populair is en haar glans niet verliest. Lasergamen is iets dat u gedaan moet hebben in uw leven. Het is een actief en altijd spannend spel waarbij iedereen altijd wil winnen. Het vereist allerlei eisen van een speler om het spel te winnen:

 • Fysieke kracht
 • Precisie en finesse
 • Tactisch inzicht
 • En doorzettingsvermogen

Dit maakt het spel op allerlei aspecten interessant. Zowel serieus als hilarisch en spannend als ontspannend.

Lasergamen met onze attributen

Om het lasergamen interessant en leuk te maken, hebben wij een aantal attributen ontwikkeld. Dit maakt van het lasergamen een ware belevenis. Natuurlijk is het niet leuk wanneer mensen in een open veld het spel spelen. Dan gaat het puur om snelheid en finesse. De attributen zijn van verschillende vormen en groten gemaakt. Op onze site vindt u verschillende voorbeelden hoe u deze attributen op kunt stellen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om het spel lasergamen zo groot te maken als dat u zelf wilt. Er worden 12 attributen geplaatst en er kunnen 10 mensen aan het spel meedoen.

Service op maat

Om u de beste service te garanderen, zorgen wij dat deze altijd op maat is. Lasergamen gaat altijd volgens uw wensen en onder uw voorwaarden. Wilt u met een groep mensen lasergamen en dit in zijn geheel zelf regelen? Dat kan. Wij bezorgen en leveren alles voor uw lasergamen en laten de invulling verder aan u over. Maar wij bieden u ook de mogelijkheid om te lasergamen onder begeleiding. Hebt u vragen over onze lasergame huren? Stel ze gerust en wij staan persoonlijk klaar voor u. Bel Tim (06 48 34 32 63) of Tom (06 24 65 65 94). Nemen wij even niet op? Stuur een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl.

You can select 5 products only