• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Klimwand

Huur nu de meest hilarische klimwand bij TimTomEvents. Onze klimwand ‘The Wall’ blijkt in veel gevallen een haast onneembare vesting, maar wel ongelofelijk leuk om te beklimmen. Met onze klimwand garanderen wij u:

 • De laagste prijs
 • De beste service
 • En de beste kwaliteit

Maar boven alles garanderen wij u plezier. De klimwand is ontwikkeld om niet alleen als klimmuur te fungeren, maar voornamelijk als uitdaging en spel. Het beklimmen van de klimwand gaat niet zonder slag of stoot. Dit heeft alles te maken met hoe ‘The Wall’ gemaakt is.

The Wall

Klimwand ‘The Wall’ is een unieke creatie. Het principe is eenvoudig: Klim tot het hoogste punt. Maar dit wordt bemoeilijkt door spelers die een andere taak hebben: Zorg er voor dat iemand de top bereikt. Die laatsten zitten binnen in de klimwand en proberen door middel van stootkussens de beklimmers van de wand te stoten. Deze landen dan op het springkussen. De klimwand wordt hierdoor een interactief spel waarbij twee teams tegen elkaar kunnen strijden. Het huren van klimwand ‘The Wall’ kan op een makkelijke en eenvoudige manier. U vraagt via onze site een offerte aan. Wij vragen u naar al uw wensen rondom het huren van deze klimwand. In de kantlijn staan alle opties met betrekking tot levering en begeleiding. Hier vindt u ook informatie over deze opties.

Alles wat u moet weten

Op onze site staat ontzettend veel informatie over al onze attracties, incluis klimwand ‘The Wall’. Maar onverhoops kan het voorkomen dat u iets over het hoofd ziet of bepaalde informatie mist. Meld het ons dan meteen en wij helpen u persoonlijk. Stuur een mailtje naar info@attractieverhuurtimtom.nl. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar. Bel Tom op 06 24 65 65 94. Wij staan klaar voor al uw evenementen en activiteiten.

You can select 5 products only