• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

Bungee trampoline huren

Voor jouw evenement een bungee trampoline huren? Bij TimTom Events kunt u de meest gave 4-in-1-bungee trampoline huren. Wij garanderen dat u bij ons een bungee trampoline huren kunt voor de laagste prijs en tevens bieden wij de beste kwaliteit. Een bungee trampoline huren van TimTom Events gebeurt snel en eenvoudig met de beste service. Via onze website kunt u een offerte aanvragen zodat u snel weet hoeveel een bungee trampoline huren kost. Deze prijzen lopen uiteen, omdat wij u ook de mogelijkheid bieden om entree te vragen bij uw bezoekers. Kijk voor alle voorwaarden op deze site. Kijk ook voor te gekke filmpjes van andere mensen die vaker bij ons een bungee trampoline huren.

De voordelen van een bungee trampoline huren bij TimTom Events

Een bungee trampoline huren van ons betekent dat u uit kunt gaan van de volgende voordelen:

 • Laagste prijs garantie
 • Unieke attracties van de beste kwaliteit
 • De jarenlange ervaring van Tim en Tom
 • Alle service inbegrepen voor u

Hierdoor hopen wij dat u altijd het beste een bungee trampoline huren kunt bij TimTom Events. En onze bungee trampoline huren kan door heel Nederland. Wij hebben klanten door heel Nederland, van noord tot zuid. Ook hebben wij Belgische klanten die onze bungee trampoline huren. Deze attractie is overal erg populair. Wilt u voor uw evenement een bungee trampoline huren? Wees er dan snel bij voordat deze bezet zijn.

De beste service

Tim en Tom zijn hun attractieverhuur begonnen als twee studenten van de NHTV in Breda. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid en krijgen wij orders uit heel Nederland. En niet alleen de mensen die een bungee trampoline huren willen. TimTom Events zorgt er altijd voor dat uw evenement een feestje wordt. Om u de beste service te geven, horen wij altijd graag feedback. Of u nou vragen heeft of opmerkingen, wij luisteren graag. Tim is bereikbaar op 06 48 34 32 63 en Tom op 06 24 65 65 94. Nemen wij even niet op? Stuur een mailtje naar info@attractieverhuurTimTom.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De leukste attracties huur je bij TimTom Events.

You can select 5 products only