• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

6 kamp spellen

6 kamp spellen

De allerleukste 6 kamp spellen huur je bij Attractieverhuur TimTom. Attractieverhuur TimTom beschikt over een uniek aanbod van verschillende spellen. Enkele voorbeelden zijn de survivalbaan, water slide stormbaan, buikschuifbaan en klimwand “the wall”. Alle 6 kamp spellen van Attractieverhuur TimTom zijn in Nederland ontworpen en gemaakt, hierdoor staan ze voor 100% kwaliteit en fun!

Welke 6 kamp spellen zijn er?

Attractieverhuur TimTom heeft zijn 6 kamp spellen onderverdeeld in categorieën.

  • Sport & Spel: De Sport & Spel 6 kamp spellen zijn vaak de wat kleinere spellen. Echter is het bij deze spellen heel belangrijk dat je goed samenwerkt. Zoals bij het broekdelen of skippyslang spel. Ook kun je met deze spellen een goede afwisseling creëren in je zeskamp.
  • Waterattracties: De waterattracties, zorgen voor een goede verfrissing in de hete zomers. Nu verhuurt Attractieverhuur TimTom niet alleen opblaasbare zwembaden, maar ook stormbanen met waterelementen en speciale buikschuifbanen. Al deze 6 kamp spellen zijn voor jong en oud en kunnen naar wens worden aangepast. Wil je op het begin al door het water of pas op het eind? Deze keuze is helemaal aan jou
  • Spelkussens: De spelkussens zijn voor de mensen die gegarandeerd droog willen blijven. Met de 6 kamp spellen van Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende 6 kampen te organiseren. Ieder spelkussen is weer heel anders. Al de spelkussens zijn een goede toevoeging op uw zeskamp. Wie kan het verste rennen in de bungee run of blijft het langste staan op the striker? Al deze 6 kamp spellen huur je bij Attractieverhuur TimTom.
  • Ook zijn er verschillende stormbanen, waarmee verschillende 6 kamp spellen ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast heeft Attractieverhuur TimTom ook nog zeskamp pakketten. Deze pakketten bevatten de beste 6 kamp spellen om uw dag perfect te maken

Waarom 6 kamp spellen huren bij Attractieverhuur TimTom?

6 kamp spellen huren doe je natuurlijk bij Attractieverhuur TimTom. Alle spellen en andere attracties zijn in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor garanderen wij goede kwaliteit, een uniek aanbod en hanteren wij de laagste prijs garantie. Daarnaast kunt u bij ons zelf uw 6 kamp spellen in een pakket samenstellen, waardoor u zelf iets unieks kan creëren.

6 kamp spellen huren? Dat doe je bij Attractieverhuur TimTom.

You can select 5 products only