• ATTRAXI

  Voor een volledig aanbod Attractieverhuur bent u op de juiste website, wij hebben voor elk evenement en elke behoefte een breed assortiment aan attracties. Wij verhuren attracties voor (kleine) kinderen en volwassenen, het grootste gedeelte van onze attracties is zelfs geschikt voor jong en oud. Offertes maken wij op maat in overeenstemming met u en u heeft altijd binnen 12 uur antwoord. Wij nemen graag de tijd om een juist advies uit te brengen op uw vraagstukken.

  Lees verder
 • Volg ons op socialmedia

 • Contact

  Set in Motion BVBA
  ATTRAXI
  Blauwesteenstraat 110 I
  2550 Kontich


  Tel: 0497/604.604

  IBAN
  BE40 3631 4686 0363
  BTW Nummer
  BE 0628.596.028
 • KLANTBEOORDELINGEN

  0
  0 beoordelingen

6 kamp

6 kamp

6 kamp (ook wel zeskamp genoemd) is een spel waarbij je met verschillende teams tegen elkaar strijdt. Nu denken veel mensen dat een 6 kamp alleen maar uit 6 spellen kan bestaan, echter kun je er zelf ook voor kiezen om uw 6 kamp met vijf of zeven spellen te vullen. Bij een 6 kamp staan de activiteiten centraal en deze kunnen veel van elkaar verschillen.

Verschillende 6 kamp activiteiten

Bij Attractieverhuur TimTom zijn er verschillende 6 kamp activiteiten te huur. Deze kun je zelf samenstellen en met vragen kunt u altijd vragen om hulp van een van onze experts. Wilt u er bijvoorbeeld eentje met waterattracties, stormbanen en spelkussens of kiest u liever voor eentje met alleen een strombaan? Alles is mogelijk bij Attractieverhuur TimTom. Bij ons kunt u uw 6 kamp van a tot z samenstellen en zodat het precies aan al uw wensen voldoet. Ook staan wij u altijd te woord om u tips te geven en mee te denken

6 kamp pakketten

Bij Attractie verhuur TimTom kunt u ook kiezen uit verschillende 6 kamp pakketten. Deze pakketten hebben wij zorgvuldig samengesteld. Onze pakketten zijn samengesteld met de gedachte om voor iedereen een leuke, spannende en uitdagende dag te maken. Een 6 kamp pakket kan bij ons tussen de €315 en €2180 euro kosten. Hierdoor bieden wij goedkope pakketten aan die ideaal zijn voor kinderfeestjes. Ook zijn de dure pakketten voor kinderen geschikt, alleen zijn er bij deze pakketten vaak grote springkussens en ingewikkeldere spellen. Zit er toch niks tussen de pakketten van Attractieverhuur TimTom? Dan kunt u altijd een 6 kamp offerte aanvragen. Hierbij berekenen wij de kosten van uw eigen samengestelde 6 kamppakket.

Vraag nu uw offerte aan of kies uit een van onze 6 kamp pakketten en ben gegarandeerd van een dag plezier voor de laagste prijs en beste service, Attractieverhuur TimTom!

You can select 5 products only