2 Bumper ballen (Bubble voetbal) huren

2 Bumper ballen
>
  • 2 Bumper ballen
  • 2 Bumper ballen
  • 2 Bumper ballen
<

100,00

1 dag 

excl. BTW

121,00

1 dag

incl. BTW

Varianten
In huurmandje

Omschrijving

BUBBLE VOETBAL HUREN

Iedereen stuitert van enthousiasme bij een bumperball huren. Een bumperball huren staat gelijk aan een fantastische activiteit die zorgt voor de nodige hilariteit. Een bumperball huren doet u bovendien bij Attraxi verhuur, het bedrijf dat events organiseert op maat. Om u een idee te geven van wat u allemaal kan organiseren door een bumperball huren, zetten we een aantal mogelijkheden op een rijtje. 

Deze attractie dient regelmatig bijgepompt te worden met de bijgeleverde elektrische pomp, houd hier rekening mee. En je dient zelf te zorgen voor voetballen, eventueel bestaat de optie om ze bij ons bij te huren.

De bumperballen zijn geschikt tot 140 centimeter.

BUMPERBALL HUREN: VOETBALEVENT

Twee teams gaan gewoon een potje tegen elkaar voetballen, maar doen dat met een bumperball om hun lijf. Al botsend en stotend proberen de twee teams de bal bij elkaar in de goal te krijgen, wat uiteindelijk tot een hilarische wedstrijd leidt (zie ook video).

BUMPERBALL HUREN: VEROVERER DE VLAG

Een ander hilarisch spel is om met twee teams een spel vlagje veroveren te spelen. Het botsen en stoten van je tegenstander verandert hierdoor in een tactisch schaakspel.

BUMPERBALL HUREN: FREE FOR ALL

Maar ook gewoon een free for all spel kan hilarisch zijn. Hierbij geldt: iedereen is voor zichzelf!

VEILIGHEID BIJ BUMPERBALL HUREN

Het leuke aan een bumperball huren is dat deelnemers hierin volledig beschermd zijn. Een stootje of een valpartij is juist datgene waarvoor de bumperballs bedoeld zijn. Bij het bumperball huren worden bovendien heldere gebruikershandleiding en instructies meegestuurd voor op- en afbouw.

Producteigenschappen

Stroombehoefte
1x 1900 watt
Aantal Deelnemers
2
Leeftijdsindicatie
Geschikt tot 140 centimeter

Producten in pakket

2x
1 bumper ball 1 bumper ball