Attractieverhuur en springkastelen ATTRAXI

Voorwaarden

 

Algemeen

Opbouw en afbraak:

Bij de opbouw en afbraak van onze attracties dient er minstens 1 volwassen persoon bij de huurder aanwezig te zijn om een handje toe te steken.

Betaling:

De betaling van de huur van de gehuurde attracties gebeurt contant bij levering of voorafgaand door overschrijving op ons rekeningnummer (fortis: BE45 0015 7668 5789). Al onze prijzen zijn inclusief BTW.


Leveringskosten :

Bij verhuur van materialen worden er transportkosten aangerekend per gereden kilometer vanaf ons verhuurmagazijn (blauwesteenstraat Kontich) tot aan het leveringsadres. 

 

OPGELET! Minimumbedrag voor levering bedraag € 100,00.

 

Oponthoud :
 

Elk oponthoud bij levering wordt aangerekend aan 20 euro per begonnen kwartier.

Dit houdt in : ontruimen van de ruimte waar de attracties moeten geplaatst worden, doorgang die nog moet vrijgemaakt worden, nog geen keuze van plaats waar de attracties dienen te staan of wanneer de attracties na plaatsing opnieuw moeten verplaatst worden.

Airkracht:

Mocht het evenwel door airkracht (schade, onverwachte herstelling, ... buiten onze wil om) onmogelijk zijn om de bestelde attractie(s) te leveren behouden wij ons het recht om in overleg met de klant naar alternatieven en gelijkwaardige attractie(s) op zoek te gaan.

 
Annulatie:


Er kan tot 3 dagen voor het evenement geannuleerd worden.

 


Verzekering:

De huurder is aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen. U kan een extra verzekering afsluiten bij uw verzekeringsagent.

Schade:

Het gehuurde materiaal wordt in goede staat ontvangen en de huurder is verantwoordelijk voor alle schade vastgesteld na de huurperiode. Bij vaststelling van schade bij afhaling moet deze betaald worden door de huurder of zijn verzekering.
  

Copyright:

Alle teksten en foto's die vermeld staan op deze webstie zijn eigendom van attraxi bvba.
Indien gewenst kan op aanvraag en met de uitdrukkelijke toestemming van attraxi bvba toegestaan worden dat tekst en/of foto's gebruikt mogen worden in andere publicaties.

Ongevraagd kopiëren van eender welke inhoud zal altijd strafrechtelijk vervolgd worden met een minimumboete van 625 euro per inbreuk.


Belangrijke info bij huur van springkastelen en hindernisbanen

Werking:

Een springkasteel wordt continu opgeblazen door een motor. De lucht ontsnapt onderaan via voorziene openingen, maar ook langs de naden verdwijnt er veel lucht. De kleine luchtbelletjes die je ziet op een nat springkasteel is de lucht die uit de naden ontsnapt.

Hoe kies je een springkasteel?

Houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Heb je graag obstakels en hindernissen? Wil je een overdekt springkasteel of niet? Naargelang het gehuurde model bieden de overdekte kastelen geen volledige bescherming tegen de regen, er kan steeds regenwater op het springgedeelte binnendringen.

Waar plaats je een springkasteel?

Op een zachte en vlakke ondergrond, gras is ideaal voor eventuele ongevallen.
Een springkasteel mag nooit op een ondergrond met steenslag of met puntige voorwerpen geplaatst worden. Plaats de opening naar het feest toe, zo hebt U een beter toezicht.

Wat moet je voorzien voor een springkasteel?

Stroom van 220V en 16A. Zorg voor een goede doorgang naar de plaats en voorzie 1m langs elke zijde. Voorzie 2m achter het kasteel voor de motor.

Hoe ongevallen voorkomen?

Zorg dat er steeds toezicht is van een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Niet op of aan de muren en bogen hangen en nooit met schoenen betreden. Neem geen extra speelgoed, scherpe voorwerpen of snoep mee in de kastelen. Het springkasteel nooit aflaten wanneer er nog kinderen op aanwezig zijn. Zorg dat de motor vrij blijft.

Wat te doen bij regen?

HET TOESTEL OPGEBLAZEN LATEN!

Indien het toch moet uitgeschakeld worden (hevige rukwinden en onweer) : de stroom uitschakelen, de muren en de torens naar binnen plooien en vervolgens het springkasteel dubbelvouwen zodat er niet te veel water kan inlopen. Indien het toch open in de regen blijft liggen sijpelt het water in het binnenste en ontstaat er schade die door de huurder dient betaald te worden.


Belangrijke info bij huur van trampolines

Waar plaats je een trampoline?

Op een zachte en vlakke ondergrond, gras is ideaal voor eventuele ongevallen. Plaats deze zodanig dat U goed toezicht kunt houden.

Hoe ongevallen voorkomen?

Zorg dat er steeds toezicht is van een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Nooit met schoenen betreden. Neem geen extra speelgoed, scherpe voorwerpen of snoep mee op de trampoline.


Belangrijke info bij huur van games

Waar plaats je een spelattractie?

Op een zachte en vlakke ondergrond, gras is ideaal voor eventuele ongevallen. Plaats deze zodanig dat U goed toezicht kunt houden.

Wat moet je voorzien voor opblaasbare games?

Stroom van 220V en 16A.

Hoe ongevallen voorkomen?

Zorg dat er steeds toezicht is van een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd.
Neem de nodige veiligheidsmaatregelen indien nodig (bv. dragen van een helm.) Games nooit met schoenen betreden.
Neem geen extra speelgoed, scherpe voorwerpen of snoep mee op de attractie.


Belangrijke info bij huur van gocarts

Waar plaats je een Trikebaan?

Op een vlakke ondergrond.. Plaats deze zodanig dat U goed toezicht kunt houden.

Wat moet je voorzien voor de opblaasbare Trikebaan?

Stroom van 220V en 16A.

Hoe ongevallen voorkomen?

Zorg dat er steeds toezicht is van een verantwoordelijke en houd rekening met het aantal kinderen en hun leeftijd. Neem de nodige veiligheidsmaatregelen indien nodig.

Gocarts dienen om te 'racen' en niet om mekaar aan te rijden. Neem geen
andere voorwerpen of snoep mee tijdens een rit met een gocart.


Belangrijke info bij huur van skytubes

Waar plaats je een skytube?

Op een vlakke ondergrond en op voldoende afstand van een gevel, boom of ander obstakel. Bij hevige rukwinden en regen de motor uitschakelen en de motor met de skytube op een droge plaats zetten.

Wat moet je voorzien voor skytubes?

Stroom van 220V en 16A.

Hoe ongevallen voorkomen?

Voldoende afstand houden tot de skytubes.

Schade:
Bij schade aan de skytubes dient een volledige tube vergoed te worden daar skytubes niet hersteld kunnen worden.

De skytubes moeten minimaal 3 meter en de skydancers minimaal 4 meter van een gebouw of een ander obstakel (boom, verlichtingspaal, ...) geplaatst worden.
 
GRATIS LEVERING SPRINGKASTELEN IN DE GEMEENTEN :

AARTSELAAR - BERCHEM - BERLAAR - BEVEL - BOECHOUT - BORSBEEK - BROECHEM - DUFFEL - EDEGEM - EMBLEM - HEMIKSEM - HOBOKEN - HOVE - KESSEL -
KONINGSHOOIKT - KONTICH - LIER - LINT - MORTSEL - NIJLEN - OELEGEM - ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER - PUTTE - RANST - REET - RUMST - SCHELLE -
SINT-KATELIJNE-WAVER - TERHAGEN - VIERSEL - VREMDE - WAARLOOS - WALEM - WILRIJK - WOMMELGEM

Levering in andere gemeenten : prijs op aanvraag.

ATTRAXI